Annonse

CROCHET – VOL.2

En riktig god morgen, fininger! Først og fremst vil jeg bare takke for et strålende engasjement på gårsdagens spørrerunde! Nå skal jeg sette meg i godstolen med en kopp te, og lese igjennom alle spørsmålene…

Først tenkte jeg å fortelle litt om en trend jeg har forelsket meg i; nemlig crochet, eller heklet på godt norsk. Jeg har nevnt litt om dette i et tidligere innlegg, og jeg har bare virkelig sansen for de heklete plaggene. Det første jeg tenker er faktisk festival, og bare tenk hvor fint det blir å slenge på seg en heklet topp til en denimshorts, noen fjær i håret og noen kule boots! Ah, can’t wait… I sommer er det bl.a Hovefestivalen som står på planen, og har du ikke vært der før, anbefaler jeg deg å ta turen… Ingen ting er så herlig som å vandre rundt fra konsert til konsert med gode venner, og en øl i hånden…

La sommeren komme!

Annonse