Annonse

CROSS MY HEART…

FOR et vær! FOR en by!

Da vi omsider kom oss ut av døren i ettermiddag dro vi rett til Ostehuset for å få i oss en deilig og altfor sen lunsj etterfulgt av en real fotosjuut. Dennis var så forbanna flink, tålmodig og ikke minst motiverende i dag, og det går jo så mye lettere når man får litt feedback og tips underveis. Han skulle søren meg vært fotograf, og GJETT om han skal få lov til å hjelpe meg med bildene når han flytter til Oslo. Mohahaha!

Jeg har jo altså lovet dere en etterlengtet outfitpost, og her kommer den omsider. Jeg lover å bli flinkere til å publisere flere outfits, for hvis ikke jeg tar helt feil nå er disse innleggene blandt de som er mest wanted. Stemmer det? Hihihi!

Topp kjøpt på Hawaii // Dr.Martens fra Urban Outfitters // Vintage denimskjorte fra Kiliwatch Paris // Armbånd fra Pieces // Bandana kjøpt i New York // Sweat skjørt fra Notion 1.3 (her) // Solbriller fra Choies

Nå skal vi snurre i gang en film og lage til en deilig kvelds bestående av ost, kjeks, rødvin og masse deilig frukt og bær.. OG litt smågodt selvfølgelig. HE HE! Vi gikk jo forbi Dropsen på vei hjem og ingen av oss klarte å motstå de mange fristelsene der inne. Den godtesjappen der er søren meg farligere enn Godteslottet. Hahah!

Hva gjør dere på i kvelda da? Har dere det fint, skjønnaser?

Kjærleik ♥

 

Annonse