Annonse

CURRENT CRAVINGS

//Lokal tid: 12.25

Okei, det er tre ting jeg ikke kan leve uten, og som jeg faktisk kunne livnært meg på for resten av livet, haha. Jeg trenger ikke noe annet, disse tre herlighetene her er alt jeg har behov for, alt jeg craver, og alt jeg har lyst på hver dag, hver time, og hvert minutt!

EDAMAME

La oss starte med disse superdigge bønnene, som er like god med litt salt, som de er blandet med hvitløk eller chili. De er like yummy alene, som de er i salater, og edamamebønner er sånn cirka det beste jeg vet.

Er jeg på en restaurant hvor de serverer dette, bestiller jeg lett to porsjoner, for å så kose meg med hver eneste bønne jeg stapper i gapet. (Husk at skallet ikke skal spises – du skal bare dra bønnene ut av det med tennene, for så å kaste skallet! Sånn til de av dere som ikke visste dette – jeg hadde selv problemer en gang da jeg satt på restaurant, og prøvde febrilsk å tygge skallet som ikke er særlig digg, hehe)

edamame-copy

HUMMUS

Åhåj! Hummus til frokost, hummus til middag, hummus til kvelds. Gi meg hummus hver eneste dag, og dere skal få se en meget glad bergenser.

Perfekt som pålegg, perfekt til tapas, og perfekt til pitabrød i små biter, som dyppes i hummusen. Glimrende som dipp til kuttede grønnsaker, og et must til falaffel. Huuuuummuuuuuuus!

07HUMMUS-superJumbo

CUCUMBER MOJITO

Damn! Jeg har mistet tellingen over hvor mange ganger jeg har nevnt Cucumber Mojito her på bloggen, men det finnes faktisk ikke en bedre drink i hele livet. Tenk at agurk kan gjøre seg så vanvittig godt i en mojito??

Dette er den friskeste, mest sprudlende og mest yummy drinken som finnes, og når jeg kommer hjem skal jeg prøve meg frem til jeg klarer å lage den perfekte Cucumber Mojitoen – da skal jeg selvsagt dele oppskriften med dere!

maxresdefault

//Foto: Tumblr

Mmmmm!

Nå fikk jeg vann i munnen, her jeg sitter og slurper i meg smakløs og kjip kaffe. De er ikke god på kaffe her i USA, ass…

Hva craver dere fortiden, fininger? Har dere noen favoritter dere ikke kan leve uten?

BIG LOVE ♥

Annonse