Annonse

CUTE CHRISTMAS

Ho, ho, hooo ♥

Jul har alltid vært rød og grønn og supertradisjonell i mine øyne.. Jeg har alltid pyntet uforskammet mye, og jeg vil ikke en gang snakke om hvor overpyntet leiligheten i Bergen var hver eneste jul. Det var på grensen til krimiellt, og jeg tror jeg etter den gang ble litt kvam av den typiske og tradisjonelle julen. Jeg synes f.eks at rødt ikke hører hjemme noen plass. Joda, nisser og røde lys er sjarmerende, men ikke her hjemme hos meg. Hos andre tenker jeg bare at det er fint og koselig, men jeg holder meg langt unna. Det samme gjelder røde klær.. Det synes jeg er skikkelig ufyselig og harry hvis det ikke gjøres riktig, og røde, korte, åletrange blondekjoler f.eks.? Jeg har lyst til å si ÆSJ, og de av dere som liker sånne må ikke ta det personlig. Jeg bare HATER rødt på alt annet uten om små detajer, leppestift, neglelakk og Converse, og jeg synes fort at fargen kan bli ekstremt tacky. 

Så.. Noe rød jul blir det ikke her i gården, men hvem sa at man trengte noe rødt for å komme i stemning? Rosa kan faktisk fungere vel så bra, og det er bildene under her et soleklart bevis på. Jeg blir i hvert fall superinspirert, og har aller mest lys til å bytte den grønne kvasten ut med en rosa. Hehe!

Denne deilige kollasjen i hvert fall meg i skikkelig julestemning.. Kanskje ikke så rart når det i tillegg dufter av deilig pinnekjøtt i hele leiligheten, for vi har invitert mamma og Jon på en skikkelig julemiddag i dag, og herlighet så koselig og ikke minst yummy det skal bli. God mat, god vin og godt selskap.. Man skulle nesten tro det var helg. Haha.

Nyt kvelden, fininger. Måtte den bli like nydelig som dere ♥

SMASK 

 

   

Annonse