Annonse

CUTE PEARLS

Goood morning, beauties ♥

Dagen har kommet… Dagen hvor jeg setter kursen mot Norge, litt lavere temperaturer, litt mindre sol, men herreguuud så godt det skal bli. Selvfølgelig forferdelig trist å reise fra mamsen og Jon, men det er jo noe riktig med «borte bra, men hjemme best«, og heldigvis er det ikke så lenge til de også vender snutene mot Oslo. 

Tenkte jeg bare skulle starte dagen med å vise disse skjønnhetene her som ble med meg hjem fra markedet for en tid tilbake. Armbånd til en euro er ikke feil, og disse skal få tilføre litt glede og farge til håndleddet mitt gjennom en mørk og grå høst. Jeg mener nemlig at man aldri bør slutte å bruke sterke, fine farger, selvom vi går mot mørkere tider, og gleder meg til å være en fargeklatt gjennom den mørke årstiden. Hehe!

Hvordan ser dagen deres ut da, fine lesere? Jeg har ihvertfall fått med meg at flere av dere, nå stikker på ferie til varmere strøk, så da vil jeg bare ønske dere alle en fantastisk fin tur. Nyt ferien, og til dere andre… Ha en helt nydelig tirsdag. Snart helg, hihihi!

Klem i fleng ♥

Annonse