Annonse

CUZZ IT’S THAT KINDA FRIDAY!

Åh, fredag ♥

Denne dagen har vært så fin, så altfor travel, men hjelpes så givende! Jeg har rukket både lunsj med Katinka og litt klemming på Belinda, i tillegg til tre møter.. Et av dem var med banken, og verdens beste finansrådgiver. Det betyr så mye at de i banken faktisk gidder å ta vare på deg, haha.. Og ingenting er bedre, enn en uformell tone hvor praten går lett i kombinasjon med latter. Hurra for DNB! Sånn.. Det var dagens lille roserunde, haha!

Kameraet har vært med på slep i dag, og jeg har prøvd å knipse litt bilder gjennom hele dagen. Dette innebærer selvfølgelig også noen snaps fra OPI-kontoret, og i dag fikk jeg jaggu handlet noen ekstra neglelakker til shoppen. Jeg følte jeg trengte litt påfyll av rosatoner, er dere ikke enig? Rosa er jo LIVET!

Verdens beste saftis har gått ned på høykant, og nå skal jeg gå til innkjøp av noen reker som jeg skal kose meg med litt senere.. Dennis er ute med gutta boys, mens jeg har alene/jobbe/reke/ryddefredag! Egentlig ganske innafor.. Jeg henger etter med alt, og har ikke noe annet valg enn å bruke fredagskvelden og helgen generelt til å komme á jour!

Hva står på planen deres denne helgen da? Har dere noe spennede på agendaen?

LOVE YOU ALL.. Aldri glem det, capiche?

♥ ♥ ♥

Annonse