Annonse

D FOR DENNIS

//Annonselenke: Junkyard

Happy torsdag, skjønninger. Tenk at det snart er helg igjen! Denne uken gikk jaggu fort, og i morgen reiser jeg over fjellet for å tilbringe helgen i Bergen – hurra! Jeg har akkurat kommet meg hjem etter innspilling av en podcast med Ida Flaaden. Herlige Ida, ass… Hun er tvers igjennom herlig, og det var så kjekt å få lov til å være gjest i en av episodene av «Ida med hjertet i hånden» . Heldige meg! Senere blir det galskap på Kulturhuset med noen fine venninner. Jeg skal være med i et live panelshow – «Sant eller Usant» som det heter, så dette kan jo bli ganske komisk, haha. Kanskje vi sees der? Alle billettene er utsolgt, så her bilr det fullt hus og stormende jubel. Gøy!

I dag må jeg bare vise dere en close up av det nye, råfine smykket mitt fra Blue Billie. Flere av dere har spurt etter det på Snapchat, så nå tenkte jeg at det var på tide å vise det frem. Jeg har i grunn aldri brukt smykker i hverdagen, men dette her er helt perfekt. Diskret og superfresht! D’en er selvfølgelig for Dennis, og palmen er bare det fineste anhenget jeg noen gang har sett. Og jeg som elsker palmer!? Perfekt!

Bokstav D (flere bokstaver er også tilgjengelig) HER // Palme HER // Kjede HER

Junkyard har virkelig et godt utvalg nå, ass! Sånn som disse smykkene, f.eks. Det ikke lenger bare fokus på snow/skate, men også på street wear, girly mote, og rålekkert tilbehør. Love it! Jeg har fått lov til å dele ut rabattkode til dere flotte lesere, så nå får dere altså 15% rabatt på hele sjappa, om dere tar i bruk rabattkoden: KRISTING15 

Nå skal vi få i oss en tidlig middag/sen lunsj, før jeg går i gang med å gjøre meg klar for kvelden. Det blir nok et tonn med tørrshampo og samme jeans som alltid, kjenner jeg meg selv rett, haha. Nyt torsdagen, skjønninger ♥

Annonse