Annonse

DA JEG MØTTE DEG

Jeg glemmer aldri hvor store forventningene var… Sommerfuglene i magen var villere enn noen sinne, i det jeg gikk ut av flyplassen i Puerto Vallarta for 6 år siden. Jeg skulle være med på et vanvittig eventyr – Paradise Hotel! Et eventyr jeg ikke visste utfallet av.

På den tiden var jo en deltagelse på PH noe som ble sett ganske ned på, og man måtte faktisk forberede seg på å miste jobben når man kom tilbake til Norge. Nå – seks år senere, er jo en deltagelse nesten en garanti for at du blir toppblogger, og kan leve fett av å bare ha satt dine føtter på hotellet. Sex på TV er liksom blitt mer stuerent, og deltagelsen generelt ser ut til å gi en mange flere muligheter enn i 2012. Det er kult at Paradise Hotel kan åpne dører fremfor å lukke dem, så utviklingen her har jo vært av den positive sorten.

For 6 år siden møtte jeg deg. En fyr jeg så på som en drittunge fra Stavanger – en fyr jeg overhodet ikke skulle falle for. Deg, liksom? 20 år gammel bartender fra Rogaland? Ikke pokker. Jeg hadde jo sett for meg en eldre kar som ikke jobbet i bar. Sjekklisten var lang, for å si det sånn. Og jeg får inntrykk av at det er sånn for jenter flest. Vi stiller latterlige krav til menn, og det finnes liksom ingen grense for hvor mange krav han skal kunne innfri før vi sier ja. Noen år eldre, flott og veltrent kropp, ok med penger, en fresh leilighet, en god jobb, et generelt flott utseendet, og selvfølgelig både lappen og bil… The list goes on and on, og akkurat dette skrev jeg faktisk et innlegg om i 2014, hvor jeg går mer i dybden. Ta en titt her, om du vil, før du leser videre…

Dere skjønner tegningen… Jeg hadde mine krav. Og for å være helt ærlig, kunne ikke Dennis oppfylle halvparten. Ikke i nærheten. Han var dødskjekk, og de øynene!? My god! Utover det var det liksom ikke så mye, bortsett fra personligheten som jeg likte veldig godt. Han manglet både lappen og bil. Og så var det alderen da – krise. 5 år yngre?? Hell no!

Det tok ikke lange tiden før jeg falt for deg. Og da falt jeg pladask. Jeg skulle jo bare inn på hotellet for opplevelsen sin del, og fordi jeg hadde en plan og et mål for fremtiden, hvor PH kunne være en viktig faktor for å nå akkurat det målet. Jeg skulle jo ikke finne kjærligheten – mannen i mitt liv. Han skulle jeg nemlig finne i Oslo. Jeg trodde faktisk at jeg hadde funnet han allerede – men neida. Alt ble snudd på hodet da jeg møtte deg.

I 8 uker tilbragte vi både dag og natt sammen, og du ble brått en viktig person i mitt liv. Jeg klarte ikke lenger å holde tilbake følelsene mine for deg, og plutselig skjønte jeg at den idiotiske sjekklisten aldri ville fungere i jakten på the perfect guy. Du var jo alt annet. Og du har fått meg til å føle noe jeg aldri før har følt – ekte kjærlighet. Det er jo mannen bak fasaden man – eller i hvert fall jeg – vil ha.  Og du beviste for meg at jeg alltid har vært på bærtur når jeg har vært på jakt. Jeg kunne ikke drømt om en bedre mann, som oppfyller alle kravene som faktisk betyr noe. For hva er vel en fin bil eller en god jobb, om mannen ikke er snill? Hva betyr vel masse penger på konto, om mannen ikke har gode verdier?

De ukene inne på galskapens hotell er faktisk noen av de beste ukene i livet mitt, og dagene før innsjekk fra de mest nervepirrende ever. Jeg glemmer aldri da vi etter fem dager på et hotell i nærheten, fikk beskjeden om at i morgen – i morgen skjer det. I morgen sjekker dere inn! Jeg tilbrakte kvelden på balkongen hvor jeg bare satt og tittet utover havet. Jeg hadde fått rom med havutsikt, og de følelsene jeg hadde den kvelden – kvelden før – da jeg satt der og så på at solen forsvant ned i horisonten, kan nesten ikke beskrives med ord. Jeg var jo så spent. Litt redd. Ekstremt giret, og nervøs på samme tid, og alle disse følelsene i skjønn forening, vil jeg aldri glemme.

Lukten. Omgivelsene. Å være tilbake hvor det hele startet, er helt vanvittig. Og selv om vi ikke skal sjekke inn på PH denne gangen, er det likevel noe helt magisk over å være her i Mexico. At vi denne gangen er her sammen, og kan bruke ukene til å utforske mer av den plassen jeg fant min store kjærlighet, gjør meg rett og slett varm langt inn i hjertekroken. Livet er herlig! Spesielt i solnedgang…

Oss to for alltid!

Annonse