DA VAR DAGEN KOMMET!

Fy fader for en start på dagen…

Jeg hadde misforstått fullstendig, og tok feil av flytidene. Flyet skulle gå klokken 07.40, IKKE 19.40, og dere kan jo tro panikken jeg følte på da reisefølget ringte og vekket meg, og bare «er du våken???«

Nei, jeg var ikke våken! Jeg sov, og jeg var så langt fra klar for avreise atte hjelp. Koffertene var ikke pakket, ingenting var under kontroll, for i mitt hode hadde jeg faktisk nesten hele dagen på meg til å fikse dette. Ikke pokker! Svetten begynte å renne, og det var bare for meg til å løpe rundt og styre og ordne, og hive alt av klær, pledd, sokker og utstyr i det jeg hadde av kofferter. Jeg skulle jo levere bilen tilbake til Christian, men det kunne jeg selvsagt bare glemme. Snakk om kaos!

Jeg har sikkert ikke fått med meg halvparten av det som bør være med, men det får bare være. Det vitkigste er at jeg faktisk kom meg av sted, og at jeg rakk både innsjekk og flyet. Pheeew!

Nå boarder vi her, så da vil jeg bare ønske dere en knallfin dag, vakre venner. 

Jeg oppdaterer dere litt mer detaljert fra Athen, der har vi nemlig et stopp på 5 timer før neste flight. 

LOVE