Annonse

DA VAR DET GJORT!!

//Delvis i samarbeid med Kilroy

YEAH!!!

Da var det gjort, folkens…

Etter møtet med NOAH i går, tok jeg turen innom Kilroy. Vi har gått og drømt om USA og Route 66 i månedsvis nå, som dere sikkert har lagt merke til, hehe. For noen uker siden skrev jeg på bloggen at vi hadde bestemt oss for å reise, men det er først nå vi har tatt steget og booket DRØMMEREISEN. Man lever bare en gang, ikke sant? Buy the damn ticket, sier jeg bare!

IMG_3685

IMG_3679

I går hadde jeg altså et superhyggelig møte med Marianne hos Kilroy, da deler av reisen gjøres i samarbeid med dem. Kilroy er ekspert på å skreddersy diverse kule reiser, som f.eks. Route 66, og når man først skal legge ut på en tur som det her, er det viktig å få en real guide i forkant, slik at man får gode tips til hvor man kan bo, og at man ikke kjører forbi kule og viktige destinasjoner. Man kan jo google seg ihjel etter slik info, og da er det fint å få tips fra noen som faktisk vet hva de snakker om.

Hadde det ikke vært for bookingen gjennom Kilroy og den gode samtalen med Marianne, hadde vi aldri i livet fått vite at det var mulig å booke tidenes kuleste campervan, haha. Vi snakker en van som er full i farger, med både seng og kjøleskap baki. Altså… En håndmalt campervan, på road trip i USA?? Vi er i himmelen!!! Hvis ikke dette blir den beste reisen vi noen sinne ever i livet har lagt ut på, så vet ikke jeg!

Vi kommer til å fly til Chicago den 19.mai… Om bare 1 måned reiser vi altså ut på nye, spennende eventyr, og vi kommer da til å kjøre fra Chicago til LA. Deretter suser vi nedover til San Diego, for så å kjøre Highway 1 fra San Diego til San Fransisco. I hele 6 uker blir vi borte, og jeg klarer nesten ikke vente. Måtte den neste måneden gå fort! Når vi er på plass i USA, kommer jeg til å ta over Snapchaten til Kilroy (kilroynorway), så legg den til med det samme, slik at dere får med dere våre kule updates, samt alt det kule de legger ut hver dag.

IMG_3681

IMG_3687

IMG_3680

Wuuuhuuuu! Vi er så giret… Det gjør søren meg vondt i reisefoten, og det skal bli så innmari deilig å komme seg ut på tur igjen. USA here we come, og halleluja så bra dette skal bli ♥

Folkens? Helt på tampen vil jeg bare minne dere på at dere kan vinne en drømme-road trip gjennom Kilroy , og det kan dere gjøre HER.

Nyt kvelden, darlings! Kom gjerne med tips til hva vi bær få med oss underveis, om dere har kjørt denne ruten tidligere ♥

Love ya’ll!

Annonse