Annonse

DAGEN DERPÅ

God morgen fininger!

Baaah… Kaffe og sengen er det eneste som funker for meg akkurat nå. Er ødelagt i kroppen etter all dansingen i går, som på mange måter egentlig er en god følelse. Da har jeg ihvertfall fått trent litt, hehe! Dansing etter midnatt er nemlig det nærmeste jeg kommer trening om dagen, så SATS har igjen fått meg som støttemedlem. Jaja… De trenger jo noen av dem også, synes jeg…

I dag er været dårlig, noe som passer meg helt greit. Da kan jeg ligge her lenge, med god samvittighet, mens jeg ser på bilder fra gårkvelden Ikke feil å ha Dennis ved siden av meg heller… Selvom han mobber meg for lilletåen min, mens han drar i den og ler… Noe jeg absolutt freaker helt ut for. Hahah. Har helt angst for tær, både mine og andre sine, og jeg vedder på at vi er flere i samme båt…

Senere blir det jentekveld her hos meg, så får vi se hva kvelden bringer.

Ha en super lørdag så lenge, så skrives vi igjen om litt…

Klem klem

Annonse