Annonse

DAGEN DERPÅ…

Nå har jeg kommet meg hjem igjen etter trivelig samvær med venninner og sen middag. Jeg er virkelig helt ødelagt i dag, og da er det ingen ting som er herligere enn levende lys og sofa chill med kakao, cookie og magasiner. Elsker å forsvinne inn i min egen verden og bla meg gjennom en symfoni av farger, bilder og inspirasjon, og selvom man egentlig finner det man leter etter på nett, er det kun magasiner som får meg til å slappe skikkelig av. Jeg abonnerer på flere blader og Costume er en av favorittene mine med sine inspirerende moteserier, shoppingtips og artikler. Tenkte jeg ville tipse dere om et kjempe flott tilbud hvor man nå kan få 3 utgaver av Costume samt et nydelig skjerf fra Becksöndergaard til kun 199,-. Check it out HER!

Har dere en fin søndagskveld, skjønne lesere?

Suss og klem ♥

 

Annonse