Annonse

DAGEN DERPÅ

Good afternoon, deilige dere ♥

Er det flere enn meg som synes at hjelmen er litt ekstra trang i dag? Min hjelm er i hvert fall to nummer for liten, og kvelden i går har skylden for dagens skallebank. Jeg prøver å komme meg over kneiken med en kopp kaffe, noen ibux og kos med Fokus, men let’s face it.. Den lille rakkeren der vil ikke kose med mammaen sin i mer enn to minutter før han blir utålmodig og rastløs, så her er det virkelig null støtte å få. Han ligger ikke lenger i fanget mitt som på bildet, for å si det sånn.. Hahahah!

Kvelden i går skal jeg fortelle mer om senere, og jeg tror søren meg at jeg til og med har noen bilder å vise dere. Jeg minnes i hvert fall en heftig blitz i 2-draget, så det skal bli spennende å se hva som skjuler seg på kameraet. Mohahahha!

Hva gjorde dere på i går da, rockestjerner? Var det noen av dere som var ute og danset? 

SMASK ♥

Annonse