Annonse

DAGEN DERPÅ

Ojojoj..

Det er ingen tvil om at det ble fest i går, og med fri bar ble stemningen ekstra god, noe som selvfølgelig har ført til at denne onsdagen er skikkelig crap. Jeg er helt ferdig, og det var så vidt jeg var i stand til å kjøre Dennis til jobb i sted. Heldigvis begynte han ikke før 12, og det er jo sjukt spennende med første arbeidsdag. Jeg håper så inderlig at han kommer til å trives, men når man er såpass jovial og utadvendt som Dennis, er det få steder han ikke passer inn. Jeg krysser fingrene og heier for harde livet, her jeg sitter i såffan med frokosten min aka en ihjelstekt Grandiosa. NAM! Beste frokosten jeg kunne fått i dag!

Opplegget på TV2’s Vårlansering var like bra som forventet, og høydepunket før vi slo oss løs på dansegulvet var uten tvil phooto boothen som var satt opp med en haug av rekvisita. Jeg har mistet tellingen på hvor mange ganger jeg havnet inni den, både med de andre bloggerne, crewet bak dokumentaren, og med Dennis og Katinka, og under her kommer denne stemningen rimelig godt frem, hahah.. FOR en kveld!

Og dere.. Denne dansingen.. Haha! Juicy spilte, og da blir det alltid en helt forbanna god stemning! For å si det sånn, så er det er bare til å glede seg til lørdag, for da er det Juicy sitt 10-års jubileum, og det blir en fest man IKKE vil gå glipp av! Join eventet HER!! 

Ja.. Forresten.. I går så jeg Anette Hoff aka’ Juni Anker Hansen, og helt siden Hotel Cæsar begynte å snurre på TV-skjermen for typ hundre år siden, har jeg alltid været TIDENES Juni Anker Hansen fæææn. Hun var helt klart så sitt aller råeste som Juni Lunde, og selvom det er lenge siden jeg har vært avhengig av serien, vil jeg alltid elske Juni høyere enn himmelen. Hahha, så starstruckt som jeg var troppet jeg opp ved siden av henne og bare, «Anette? Jeg er din aller største fan, kan vi ta et bilde? Jeg synes du er så fantastisk, og kunne ønske vi var i familie«!!

Assåå, skjønner dere eller? Haha, nørd ass, men bilde fikk jeg og det skal jeg fremkalle og ramme inn.. Så det så!

Bah!

Nå må jeg bare ta en liten time på puten, og så er jeg nok mer i slaget ved neste oppdatering. I tillegg har jeg en ettertrengt og etterlengtet date med Bettyen min, og herlighet som jeg gleder meg til å se henne. Dette skal bli en fantastisk fin ettermiddag!

Har dere det fint, skjønnaser? 

Annonse