Annonse

DAGEN I GÅR – TIME FOR TIME…

Hahah, alle historiene i forrige innlegg, ass. Dere er jo helt rå, og jeg elsker at dere deler deres pinligste øyeblikk med meg. Takk! Og unnskyld, forresten… Jeg er en kjip blogger om dagen, men jeg har så mye som skal fikses slik at jeg omsider får åpnet denne sjappen min. Hold ut, fininger – jeg er snart tilbake i litt bedre rytme.

Siden jeg hadde i overkant mye på blokken i går, tenkte jeg at et time-for-time-innlegg kunne være litt kjekt. Kameraet var derfor med på slep, og hele gårsdagen finner dere oppsummert i bilder under her.

KLOKKEN 07.00

Jeg har dradd meg opp av sengen og ned på kjøkkenet, jeg er fortsatt ikke helt våken, men en rykende varm kopp kaffe hjelper på. Jeg går i gang med å svare på kommentarer, men innser plutselig at jeg må komme meg til en gjenbruksstasjon for å kaste diverse søppel, som Dennis og jeg fikk ryddet ut av butikken i går. Jeg mener å huske at de åpner allerede klokken halv åtte, noe som passer meg perfekt da jeg må komme meg videre til lageret.

IMG_0162

KLOKKEN 08.15

Bah! Gjenbruksstasjonen åpner jo selvfølgelig ikke før klokken 12.30 på tirsdager, og jeg må finne et annet sted å kaste alt som ligger i bilen, sånn at jeg har plass til å fylle den opp med klær som skal hentes til butikken. På veien ser jeg at min elskede location for outfit shoots, ikke lenger er sperret igjen av et gigantisk gjerde, og jeg klapper i mine hender av begeistring. Nå skal det søren meg bli mange outfits fremover, haha.

IMG_0167

KLOKKEN 09.40

Jeg har omsider kommet meg ut til lageret på Lundeby i Hærland – en drøy time fra Oslo. Nå skal den neste timen brukes til å pakke sammen de produktene som skal selges i butikken på Grünerløkka – gøy.

IMG_0168

KLOKKEN 11.15

Phew! Omsider ferdig med pakking, og med å stappe bilen så full av goodies som overhodet mulig. Jeg tar en bitteliten pust i bakken, og innser at jeg må ha kledd på meg i søvne i morges… Her var det sjukt mye som skjedde på én og samme gang, og i overkant mange ulike mønster, haha.

IMG_0169

KLOKKEN 12.55

Jeg har vært hjemme og byttet ut en litt for crazy mønstermix med noe litt mer nedtonet. Jeg er på plass hos VGTV, og skal bruke den neste halvtimen på intervju i forbindelse med videoen jeg publiserte på lørdag. Vi skravler og hygger, før jeg må hoppe videre til neste avtale.

IMG_0170

KLOKKEN 14.00

En dude fra Bring står og tripper utenfor porten i det jeg parkerer bilen. Han har nemlig med en deilig leveranse Sunsilk Minerals, som skal på plass til morgendagens jentekveld i sjappen. En hel pall, sarru? Yup! Pallen kjøres inn på uteplassen vår, som forøvrig består av latterlig mye ugress. Nå skal jentene få så mye shampoo atte hjelp! Jeg spiser en kjapp lunsj med Dennis, før jeg hopper videre.

IMG_0177

KLOKKEN 14.45

Jeg er på plass hos OPI, og kjenner et akutt savn etter Belinda. Det er jo vanligvis henne som setter opp bestillingene mine, men i dag får jeg god hjelp av sjefen sjæl – et fyrverkeri av et kvinnemenneske. Vi plukker ut et hav av freshe farger, men det er vanskelig å konsentrere seg når en sjarmør på fire bein søker litt oppmerksomhet. Herregud for en skjønnas!

IMG_0183-2

IMG_0178

IMG_0179

KLOKKEN 15.30

Jeg tar en kjapp tur innom matbutikken, og tilbake til barndommen. Bamsesaften fra back in the days er tilbake på markedet, noe som betyr nostalgi på høyt plan. Saften er kvalmende søt, men man må jo bare elske disse herlige flaskene.

IMG_0174

KLOKKEN 16.00

Jeg låser meg inn porten hjemme, og klatrer over pallen med shampoo som fortsatt står på uteplassen vår. Bilen må tømmes for varer, men først er jeg nødt til å svare på en mail som omhandler en spennende reise vi snart legger ut på. Jeg må også skifte til noe litt mer comfy – nå skal det nemlig jobbes!

IMG_0186

KLOKKEN 16.30

Vi går i gang med å tømme bilen for varer som er hentet med fra både lager og OPI. Nå skal butikken fylles opp, og jeg går i gang med utpakking og opphenging. Sist jeg styrte på som det her, var da jeg jobbet som merchandiser for Only… Lite visste jeg på den tiden, at jeg en vakker dag skulle gjøre samme jobben, bare i egen butikk. Sjukt!

IMG_0192

KLOKKEN 17.00

Bilen er omsider tømt, og haugen som ligger foran meg på gulvet er ikke direkte liten. Alt skal være på plass innen klokken fire i morgen, så da gjelder det å raska på. Følelsen av å henge opp egen kolleksjon i egen butikk, er ganske så absurd og fantastisk på samme tid. Èn ting er å se varene i nettbutikken, en annen ting er å se såpass mange styles i en fysisk butikk. Dette er stort… Jeg er stolt!

IMG_0193

KLOKKEN 18.00

Jeg har jo selvfølgelig glemt lader til telefonen som nå har gått tom for strøm, og blir nødt til å suse hjemover for å hente den. Jeg stopper opp før jeg løper inn døren, for å ta dette meningsløse bildet. Skal man dokumentere, så skal man dokumentere – denne oppgaven tar jeg meget seriøst, haha.

IMG_0188

KLOKKEN 22.00

Jeg har gått tom for kleshengere, og vurderer en ny tur på IKEA før stengetid klokken 23.00. Skal jeg orke å kjøre helt ut dit, eller skal jeg heller si meg fornøyd for dagen og fortsette i morgen? Valget faller på det sistnevnte alternativet, og jeg kommer hjem til fotball på TV’n og FIFA på Playstation.

Jadda!

Jeg slenger meg ned i sofakroken og drar frem macen for å begynne på dette innlegget, og later som jeg engasjerer meg i fotballen, når Dennis poker meg i siden og ber meg følge med. 2017 demoen har visst blitt sluppet, og der er det så mange nye finesser som jeg tydeligvis skal se på som noe stort. For å være ærlig ser jeg ikke forskjell på FIFA 16 og FIFA 17, noe som naturligvis er galskap i Dennis’ ører, haha.

IMG_0196

Dagen i dag blir like hektisk, men samtidig veldig gøy. I dag kommer jo alle jentene som vant jentekveld-konkurransen, og jeg gleder meg så vanvittig til å hilse på hele bunchen. Jeg blir generelt glad av å møte blogglesere, så slike eventer som det her skal jeg definitivt arrangere flere ganger.

Hva er planen for dagen, fininger? Måtte lillelørdagen behandle dere bra ♥

Suss og klem

Annonse