Annonse

DAGENS LILLE KINKY TIPS

Hei igjen mine vakre venner. 

Jeg må faktisk bare komme med det rareste tipset noen sinne, men som jeg egentlig tror noen av dere vil sette pris på. Jeg har vært på jakt etter sånn «puppe-tape» i en evighet.. En sånn tape som man kan feste over nippelen, sånn at de ikke synes under en topp hvis man ikke ønsker å bruke BH, og jakten er endelig avsluttet.

Da jeg skulle kle meg opp til bryllupet til min fine venninne, kunne ikke finne denne tapen et eneste sted, og siden jeg vet at flere av oss jenter av og til kan få bruk for noe sånt som dette, tenkte jeg å tipse dere om hvor man kan få fatt i nettopp en sånn tape.

Hold fast… Vi snakker nemlig en nettside som egentlig ikke er noe for meg, nemlig illusion.no, og da jeg klikket meg rundt der inne på jakt etter denne tapen, kom jeg over både det ene og det andre. De har jo et ekstremt spesielt utvalg av diverse produkter for de spesielt interesserte, og jeg kan vel ikke akkurat si at de har produkter som passer godt inn i min garderobe. Allikevel har vi jo alle hver sin smak, så kanskje dere finner noe som passer dere. 

Det de også har, som faktisk kan være artig å klikke hjem, er jo kostymer og små-crazy undertøy til enten en litt kinky aften med kjæresten, eller f.eks til utkledningsfest, og her blir jeg også bare nødt til å tipse dere om konkurransen de har gående, hvor man kan vinne et gavekort på hele 10.000 kroner. Det som er enda mer funny, er jo at konkurransen går ut på å kåre norges mest sexy korsett, så da er det bare å slenge seg på, hvis det skulle være interesse for nettopp det. heheheh. Konkurransen finner dere HER

Jaddaa… Det var dagens «litt på kanten», og det det må jo være lov. Mohahhaah!

Ønsker dere en strålende mandagskveld ♥

Annonse