Annonse

DAGENS LILLE LISTE

Hva spiste du til frokost i dag? Jeg har enda ikke spist frokost, men skal nok lage noe digg om et par timer. Jeg klarer ikke spise så mye tidlig på morgenen, men rundt klokken elleve er jeg klar for et realt måltid. Kanskje jeg skal mekke ihop en superdigg kikertomelett med vårløk? Mums!

Hva gjør du akkurat nå? Akkurat nå sitter jeg ved skrivebordet oppe på det lille kontoret vårt, og både blogger og går gjennom mails. Mailboksen min er som regel ute av kontroll, men spesielt nå siden jeg har vært borte så lenge – uten tilgang til verken telefon eller mac.

Hva plager deg i dag? I dag er i grunn en fin dag, men det plager meg at blogg-Norge har blitt enda mer tacky! Dette var noe jeg forøvrig ikke trodde var mulig, men jaggu tok jeg feil. Jeg synes det er direkte flaut å være en del av en bransje hvor flesteparten på topplisten, oppfører seg som en gjeng brødhuer uten respekt for verken seg selv eller leserne sine. Vi har nådd et nytt nivå av klikkhoreri, og det er direkte pinlig å se at norske bloggere kan livnære seg på oppgulp, dårlige holdninger og rævva kvalitet. Det plager meg også at jeg er tom for kaffe, og at jeg enda ikke har fått i meg dagens første kaffekopp – krise!

Hva gjør deg glad i dag? Det gjør meg glad at vi har fått orden på dette kontoret vårt, og at jeg har et trivelig sted å sitte og jobbe. I tillegg er jeg glad for at boken sendes i trykken allerede i morgen, og at det ikke er lenge til jeg holder det ferdige resultatet i hendene – HURRA!

Når gråt du sist? HE HE, jeg gråt masse forrige uke! Det er mentalt krevende å gå gjennom en konkurssak, og det har føltes så ufattelig vondt at alt jeg har jobbet så hardt for blir revet fra deg uten at du kan gjøre en dritt med det. Å sitte i rettsmøte med en dommer er også dritskummelt, og for å være helt ærlig var jeg et vrak hele forrige uke. Denne uken har jeg det litt bedre, men jeg kommer nok ikke til å bli skikkelig happy før hele denne saken er ute av verden. Jeg ser heldigvis lys i enden av tunnelen, og gleder meg til alt er over!

Hva lengter du etter akkurat nå? Det kommer nok ikke som et sjokk at jeg lengter etter ferie, haha. Jeg lengter etter Albir… Etter Los Angeles! Jeg lengter etter palmer, feelgood, varmt vær og sand mellom tærne – alt jeg ikke får her i Oslo, med andre ord, haha!

Hva ser du frem til denne uken? Jeg ser frem til vaffelkveld hos Pay senere i kveld, og så ser jeg frem til en rolig helg her hjemme med rødvin i glasset, en deilig spilleliste, og god tid til å vaske klær og rydde resten av cribben. Jeg må seriøst være det mennesket som rydder mest, men som aldri kommer helt i mål, hehe.. Hva skjer med det, egentlig??

Disse spørsmålene fant jeg på bloggen til Kenza, og ble umiddelbart inspirert til å gjøre det samme selv. Litt inspo fra flinke bloggere er alltid innafor, men nå merker jeg at jeg er nødt til å stikke på butikken for å kjøpe den etterlengtede kaffen – jeg er seriøst ikke kjekk å ha med å gjøre før jeg får i meg kaffe, haha!

Hva står på planen deres i dag da, snupper?

Annonse