DAGENS OUTFIT

Denimskjorte fra Only // Genser fra H&M // Jeans fra Bershka // boots fra Footway // lue fra Cocco Accessories // kåpe fra Zara // accessories fra Second Female/Miinto/Nelly/Cocco

Phuuu! Jeg er hjemme igjen etter en magisk tur i Praha, med min magiske kjæreste. Dette var virkelig den beste julegaven jeg kunne fått, og vi har begge kost oss gløgg ihjel. Det var langt fra hyggelig å ta farvel med hverandre på flyplassen i dag, men heldigvis er det bare litt under to uker til vi sees igjen, og før den tid blir det både julefeiring, nyttårsfeiring og hygge med venner og familie. 

Jeg har nå kommet meg ut til mamma, Jon og Fokus. Alle gavene jeg har kjøpt skal pakkes inn, vi skal kose oss med julemat og julemusikk, og i morgen settter vi kursen mot Bergen for å feire jul med min onkel, fettere, kusine og bror. KOS! 

Er dere klar for jul nå, fininger?