Annonse

DAGENS OUTFIT

Først og fremst… FOR en respons på forrige innlegg! Takk!

Dere skal vite at jeg setter stor pris på dere alle, på at dere deler deres historier og meninger med meg, og for all responsen. Det er nettopp deres engasjement som får meg enda mer giret på å faktisk gå inn på en del temaer jeg har en mening om, og som jeg mener bør komme litt mer frem i lyset. Helt rå er dere!

I dag prøvde jeg for første gang på så lenge jeg kan huske, å faktisk pynte meg litt. Så i morges, da jeg var rimelig lei av å se på det ufreshe trynet mitt, lei av joggebuksen og den store genseren, fyrte jeg i gang krølltangen og fant frem paljettene. Paljetter er nemlig ikke bare forbeholdt fest og moro, og ved å kombinere dem med denim, basic eller strikk, tones det hele uttrykket ned betraktelig. 

I tillegg var det så mye mer alright å kle på seg i morges, siden solen skinte, og siden jeg kunne tørke støv av solbrillene. Hurra!

Denim skjorte fra Bershka // genser og skjørt fra H&M // kåpe fra Zara // lue fra Cocco Accessories // heels fra Jeffrey // oransje armbånd fra Spania // sort armbånd med sølvdetaljer fra Next2 (her) // smykke fra Second Female // veske fra MakeStyle (her

Dagen har gått med til å ta Belinda med på en deilig lunch, trykke i seg en hel og superdigg pizza fra Olivia, finne drømmesofaen, og kjøpe inn litt nytt stasj til denne store home makeoveren jeg nå har gått i gang med. Jeg skal nok vise dere en liten smakebit litt senere. Ihvertfall av sofaen, for der tror jeg at jeg trenger litt meninger fra dere. Hehe. 

Igjen, takk for godt engasjement på forrige innlegg. YOU ROCK MY WORLD!

Annonse