Annonse

DAGENS OUTFIT

God morgen, fininger. 

Jeg kan ikke tro at jeg er så støl som jeg er. Klarer jo for faen ikke å bevege meg rundt om, og det etter usle 10 minutters trening for to dager siden. Det er jo så vidt jeg kommer meg ut av sengen og nedoverbakker er jo det verste. Hahah, at det går an å være så puslete og tragisk som det her, trodde jeg faktisk ikke var mulig. jaja… Shitt la gå!

Ellers er altså våren IKKE på vei allikevel… Jeg var jo så begeistret forrige uke da vi en av dagene hadde hele fem plussgrader og strålende solskinn, men nå laver snøen ned på nytt og jeg er så usannsynlig lei av vinteren. Selvom jeg elsker denne årstiden, synes jeg nå at snøen kan holde seg på fjellet, slik at vi kan finne frem Conversene og tusle rundt på bar asfalt. Tørr og bar asfalt er noe av det beste som finnes, og jeg gleder meg ubeskrivelig mye til våren. Måtte den komme fort som pokker!

Jeg fikk ihvertfall brukt det nye skjørtet mitt i en skikkelig vårfarge i dag, og sånne glade farger hjelper mot vinterdepresjonen. Hehe. 

Skjørt fra DAY (her), smykke fra Neo Noir (her), topp fra Just Female (her), kåpe fra Zara, skyhøye wedges fra Nelly (her) og veske fra Frontrow Living.
 

Masse spennende på agendaen i dag, så da hopper jeg videre. Nyt dagen, så skrives vi litt senere ♥

Annonse