DAGENS OUTFIT

Hei igjen, sweethearts!

Herlighet for en deilig dag… I dag tror jeg faktisk at termometeret viste nesten 10 varme, og for første gang i år hadde jeg muligheten til å tusle rundt i skinnjakken, uten å måtte ha en varm cardigan under, og UTEN å fryse. Åh så sinnsykt digg, og nå begynner jeg virkelig å få en liten vårfølelse…

Ellers dro vi ut til West End kjøpesenter for å shoppe litt, men dette kjøpesenteret kunne virkelig ikke sammenlignes med Arena som vi var på for noen dager siden. På Arena fikk jeg jo virkelig svingt meg, og jeg tror både for lommeboken og plassen i garderoben sin skyld, at jeg ikke fant så altfor mye på West End. Hehe…

Skjørt fra H&M // topp, armbånd og denimskjorte fra New Yorker // Converse fra Bare Sko (her) // lue fra Cocco Accessories // ring fra søndagsmarked på Løkka

Har en liiiten følelse av at dee har sett meg i tilsvarende antrekk tidligere, men jeg har jo noen favoritter i klesskapet som jeg aldri går lei av, og stilen min er jo den samme… Fargerik og leken, og det er jo sånn jeg trives best. Men dere? Fin neglelakk eller? Denne er fra mitt nye favoritt neglelakk-merke O.P.I, og herlighet så mange freshe lakker de har. Belinda, O.P.I og jeg har en konkurranse gående, hvor dere kan vinne hele neglelakk-kolleksjonen som er laget i samarbeid med Mariah Carey. Gøy eller? Det synes ihvertfall vi, og denne kolleksjonen kan dere vinne ved å klikke dere inn HER

Nå skal jeg snart begynne å gjøre meg klar til kvelden, og om en liten time kommer en nye episode av Snikk Snakk, for som alle vet er mandagen alles, ukens, hele livets og hjertets store høydepunkt, fordi der et SnikkSnakkMandaaaaag, og DET kan vi like. 

Stay tuned ♥