Annonse

DAGENS OUTFIT

God ettermiddag i stuggu, vakre mennesker. 

Det er siste kvelden i Budapest, og tapas står på menyen, takket være et supert tips fra en av mine lesere. Tapas er jo bare noe av det beste som finnes, og jeg gleder meg til å trøkke i meg enda mer mat og enda mer vin. Mat, mat, vin, mat, vin, mat, maaaat! Ja, dere vet jo hvordan det er når man er på ferie. Hehe.

Tenke sånn før vi stikker ut for å spise, å vise dere noen bilder av dagens outfit. Jeg var bittelitt skeptisk til den lange denimvesten da jeg kjøpte den, men følte jeg fikk stylet den rimelig greit i dag. Jeg har også kjøpt et hav av freshe skolisser i alle regnbuens farger, slik at jeg kan pimpe- og gi nytt liv til både de nye skoene fra Nike, samt andre sko som gjemmer seg i skoskapet.. Gøy!

Ny topp fra ukjent butikk // ny hoodie og leggings fra New Yorker // SkyHigh Dunks fra Nike // snapback fra Brixton // skolisser fra Mr.Lace // klokke fra Casio (her)

Kose dere masse i kveld da, det er jo tross alt lillelørdaaag! 

SMASK ♥

Annonse