DAGENS OUTFIT

Yo people.

Det er så sinnsykt deilig i Oslo i dag. Solen skinner, jeg trosset minusgradene og satset på et vårlig antrekk. Denne vinteren har vart altfor lenge og nå er det faktisk bare nok. 

Jeg tok turen innom fineste Belinda på jobben, og i tillegg til å komme utenfor med en kopp kaffe, var hun nok en gang en engel som hjalp til med å leke fotograf. Jeg setter altså bare så uendelig stor pris på all hjelpen jeg får av de fine venninnene mine, som alltid stiller opp… Takk jenter ♥

Genser fra New Yorker // skjørt fra Miss Selfridges // Ny snapback fra junkyard (her) // armbånd fra Pieces // weges fra H&M // shades fra Junkyard // pingvin-deksel fra Camden Market i London

Nå har jeg kommet meg ut til mamma og Fokus, så nå skal vi kose oss med noen kopper kaffe før jeg skal videre i et møte om ikke lenge. Herlig tirsdag! 

Nyt dagen videre, så skrives vi senere ♥