Annonse

DAGENS OUTFIT

FOR en herlig dag!

Selvom det har vært rimelig overskyet, har vi kost oss gløgg både på stranden og på afterbeach på Rum Fire, etter noen timer i sanden. Flere bilder fra dagen i dag er på vei, så da kan jo dere ta en titt på dagens outfit mens bildene lastes opp. Det tar jo tross alt en halv dag å laste opp bilder med dette usannsynlig treige nettet, og finnes det noe mer irriterende egentlig? Noe mer irriterende enn treigt nett? Det tror jeg faktisk ikke, og det er like irriterende som å være stuck i kø. Jeg hater kø! OG treigt nett… Hjelpes!

Alright, nok om irritasjon og den slags negativitet, og over på noe langt mer hyggelig. Nemlig det faktum at vi kan tusle rundt i shorts og flip flops, mens snø og kulde herjer hjemme. De siste dagene skal nytes til det fulle, og i dag som i går er jeg iført shorts… Rettere sagt en baggy snekkerbukse-shorts, som jeg elsker å tusle rundt i. I tillegg har jeg fått en ny favoritt i overdel-samlingen, og selvfølgelig noen nye shades. Yey!

Shorts fra Vero Moda // Topp fra Hurley // armbånd fra New Yorker/Aldo/Pieces // snapback fra New Era (her) // solbriller kjøpt her på Hawaii // flip flops fra DC

Love Love Love ♥

Annonse