DAGENS OUTFIT

Hei igjen, fine mennesker. 

Da er både lunch, mailbox-cleenup, og strategier rundt Snikk Snakk unnagjort, og jeg må bare fortelle dere at Snikk Snakk endelig blir tatt til helt nye høyder! Gleder meg så sinnsykt til å være back on track, og gi dere tilbake den mandagsunderholdningen veldig mange av dere er så fornøyd med. Når dere er happy, er vi happy, og da må det jo selvfølgelig bli sånn fremover. Sant, vel?

Jeg er igjen iført en av mine elskede snapbacks, for dere vet jo at når jeg først får dilla på en ting, så varer begeistringen over en lengre periode, og i tillegg var håret mitt så jævlig ekkelt i dag, så da var det ingen tvil. Når håret glinser og det ikke er på grunn av shine-spray, ja da er det vel kanskje på tide å vaske det… Æsj, jeg er ekkel!

Topp fra Only (her) // Converse (her) // veske fra Frontrow (her) // hoodie og denimvest fra Only // snapback fra New Era (her) // armbånd fra Aldo/Pieces // smykker fra Nelly/TopShop

Men dere? Noen som gleder seg til helg?

Klem i fleng ♥