Annonse

DAGENS OUTFIT

Søndag! Verste dagen i uken, men ikke så aller verst hvis man har hyggelige ting å drive med, som for eksempel å henge ut med gode venninnner. 

Nå sitter Stine, Betty og jeg som slakt i hver vår sofakrok, etter en superhyggelig søndags-stroll her på Løkka. Kvalm og jævlig etter altfor mye kakao fra Cocoa, men allikevel i godt humør etter kvelden i går… Jeg fikk på meg noen nye filler for å føle meg bittelitt freshere, og dette ble dagens outfit… 

Skjorte fra H&M // jeans fra Bik Bok // topp fra Carlings // belte fra Selected Femme // vintage skinnjakke fra Kiliwatch // topp fra Carlings // lue kjøpt i Praha // SkyHigh Dunks fra Nike // armbånd fra Aldo/Pieces

Har dere en fin søndag, fininger? Bare sånn til en opplysning, så kommer jeg til å kåre vinneren av shoppingdagen samt gavekort fra Vero Moda til en verdi av 5000NOK i dag, og ikke neste søndag. WUUUUHUUUUU! Vinneren annonseres HER klokken 20:00.

Klem i fleng 

Annonse