Annonse

DAGENS OUTFIT

Nei guri land… Dette innlegget kom da ut altfor sent, men det går bra, sant? Som plaster på såret spammer jeg dere med en milliooon bilder av dagens outfit, siden ett bilde absolutt ikke får frem hva jeg er iført.. *kremt kremt*… 

Men er dere klar over hvor utfordrende det faktisk er å ta bilder av nettopp dagens outfit? For det første, så er det jo ikke akkurat folketomt på valgt location med en haug av folk som går i veien, heeele forbanna tiden. For det andre så HATER jeg å stå oppstilt som en idiot foran kamera, og som regel stivner jeg helt i trynet, og jobben med å gå gjennom et milelangt arkiv er jo ikke så himla enkelt det heller… Eller vent litt.. Joda, for når du på 90% av bildene ser ut som en vettskremt liten innsurret mus i skjørt, ja da er det faktisk ikke så altfor vanskelig å finne frem til de få bildene som faktisk kan funke. Ihvertfall etter et par glass sangria, og for å si det sånn, og samtidig tatt klokkeslettet i betraktning, så har det blitt noen glass på oss nå.. Høhø…

 

Vintage skinnjakke fra Kiliwatch // skjørt fra Miss Selfridges // SkyHigh dunks fra Nike // topp og denimskjorte fra New Yorker // caps fra Junkyard // smykker fra Nelly/Aldo // veske funnet i skapet til mamma // armbånd fra Nelly/Aldo // klokke fra Casio (her)

Nå skal jeg spraye meg med litt parfyme, ta på meg et litt tightere skjørt og en knæsj lipgloss, og så skal vi faktisk ut å ta temperaturen på utelivet i Madrid. Jeg har hørt at det er syyykt bra, og at det er langt fra uvanlig å dra hjem fra byn rundt klokken 8 på morgenkvisten. SOM vi gleder oss, og jeg gleder meg litt ekstra til å gi dere en update i morgen. Må forresten takke verdens beste fotograf, Belinda, som holder ut med meg… 

LOVE YOU ALL ♥

Annonse