Annonse

DAGENS OUTFIT

Åååheiii hvor det går…

Denne dagen har gått i ett, og jeg kunne ikke blitt mer fornøyd med dagen så langt. I tillegg til et fantastisk møte hos Urban (som jeg skal fortelle dere mer om etterpå), har jeg også møtt på kjempemange herlige blogglesere, og jeg følte meg jo nesten som selveste Justin Bieber der jeg måtte stille meg opp for å bli med på x antall bilder… Nå står det riktignok ikke kø utenfor cribben her på Løkka da, men herreguuud så koselig det er når dere kommer bort for å si hei. Digger dere…

Jeg har akkurat fått i meg noe take away, og sitter nå å trøkker nedpå smågodtet jeg kjøpte i går. Eller det vil si, alle de titalls kule-tyggisene fra Godteslottet, som jeg nå sitter og tygger på. Jo større tyggis dess bedre er det, og tyggisen er ikke stor nok før du får vondt i kjeven av all tyggingen. Tyggis er LIVET! 

Mens jeg tygger som pokker, kan jo dere ta en titt på dagens outfit. Noen som er like møkka lei som meg, av å se meg i den forbanna Chicago-snapbacken? Hhaahha, jeg vet at jeg bruker den altfor ofte, men sånn er det når man konstant har en dårlig hårdag. Snapback er LIVET, på lik linje som tyggis, skjørt, rosa, lunchkaker, Hemsedal, ferie, Hawaii…o.s.v. This list could go on forever, men dere skjønner tegningen…

Topp fra Primark // skjorte fra gutteavdelingen på H&M // vintage skinnjakke fra Kiliwatch // snapback fra New Era/Junkyard (her) // Converse fra Baresko (her) // jeans fra Bershka // veske fra Frontrow

Apropos vesken… Den er jo bare helt rå, så jeg må jo selvfølgelig tipse dere om at Belinda har en give away på akkurat den samme vesken på bloggen sin. Check it out!

Annonse