DAGENS OUTFIT

Yo you beautiful people ♥

Beklager sen oppdatering i dag, men dagen har gått i ett med både møte på Urban-kontoret, og presselunch hos Storheil Agenturer. Herreguuuud så mye fint, og en stemningsrapport kommer ut om ikke så altfor lenge.

Jeg sitter i skrivende stund i passasjersetet i Yarisen og blogger for harde livet, mens iPhonen deler internett og Belinda kjører bilen… Vi er på vei mot solfylte strøk, nemlig Kristiansand og Stavanger, og jeg hører rykter om at solen skinner. Sant den gjør det? Fint, for siden regnet har høljet ned i Oslo i dag, ble jeg rett og slett nødt til å ta på meg noe knall gult for å minnes den bortgjemte solen, og i tillegg ta frem den litt hyggelige paraplyen min fra Vero Moda. «Love rain» er jo faktisk en litt koselig tekst, på tross av at jeg ikke kan si meg enig på noen som helst måte. Hehe… 

Skjørt og smykke fra TopShop // topp fra Object // skjorte fra H&M // vintage skinnjakke fra Kiliwatch // neongule Converse // klokke fra Casio/Klokkegiganten (her) // armbånd fra Aldo/Pieces 

Har dere en bra dag, fininger?