Annonse

DAGENS OUTFIT

En riktig god mandag, vakre mennesker  ♥

Er dere klar for en ny uke, en ny mandag, ferdig med en mil på møllen, startet uken med grønn te, fiberrik frokost, og ser dere på denne dagen som en frisk start på en ny og begivenhetsrik uke? Da er vi IKKE to!

Jeg hater mandager. Alltid. Noen mandager er selvfølgelig bedre enn andre, men mandager generelt er bare en påminnelse om at det er en helt uke til helg, og angsten etter helgen som har gått sitter liksom alltid litt friskt i minne. I dag har jeg riktignok ikke angst, og det har jeg vel strengt talt aldri, men dere skjønner hva jeg vil frem til… Nei vent litt… Snakket jeg åpent om intimbarbering og voksing med en jente på byen i helgen, som faktisk satt opp en time til full brazilian waxing, neste helg? Jepp, det gjorde jeg gitt. Så FLOTT at jeg diskuterer hvordan jeg ser ut der nede med vilt fremmede mennesker… Godt jobbet, Kristin! 

Oh well, jeg er i galaxy-humør om dagen som dere sikkert har fått med dere, så her kommer nok et outfit-innlegg med et hint av nettopp galaxy. Galaxy er LIVET! 

Genser fra She Inside (her) // skjørt fra TopShop // jakke fra Urban // platforms fra Converse/Urban (her) // snapback fra New Era/Junkyard (her) // solbriller kjøpt på Hawaii // armbånd fra Pieces/Aldo/Oslove

Skrives senere, superstars!

Løøøv ♥

Annonse