DAGENS OUTFIT

Hei fininger ♥

Wæææ, det er SYDEN i Oslo for pokker, og ifølge snapchats og instagram er det visst syden flere steder i dette herlige landet. Hell YEAH! På tide, sier jeg bare, og herreguuuud så sinnsykt deilig det er med sommer. På dager som dette glemmer jeg at jeg egentlig liker vinteren best, så jeg tror jeg bare ombestemmer meg… Ihvertfall frem til august. Innafor det, sant?

Dagen i dag har gått med til park-life i strålende solskinn, og vi chiller nå hjemme med alle vinduer og dører på vidt gap. I dag var det også mulig å slenge på seg shortsen, i tillegg droppe genseren, og her får dere endelig se et aldri så lite glimt av den nye fantastiske tatoveringen min. Kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet, og jeg sier det igjen… Christine er helt forbanna RÅ! 

Topp fra Only // sweat vest fra FlatTop/Urban // denimshorts fra Bershka // snapback fra Junkyard (her) // armbånd fra Pieces/Aldo // neglelakk i fargen «My chihuahua bites» fra OPI // røde Converse fra Ellos (her

Folkens? Ikke glem at jeg selger garderoben min i morgen da. På Hendrix sin salong i Arbos Gate 2, og fra klokken 15:00 står Lene Orvik og jeg klar med et fantastisk utvalg av styles fra garderobene våre, og hvis dere lurer på hvilke størrelser jeg bruker og hva som vil være tilgjengelig, så kan dere vente dere sko i str. 38, topper i str. M-XL og underdeler i str. XS-M. Håper på å se dere der. Juuuhuuuuu! 

SMASK ♥