DAGENS OUTFIT

//Inneholder spons

Haha, jeg ler meg ihjel over hvor mye The Sims faktisk engasjerer – vi er en noen gaming-nerder hele gjengen, og nå har jeg altså bestemt meg for å kline til med The Sims på YouTube. Dette kan jo faktisk ende opp med å bli noen morsomme videoer – i hvert fall hvis storyen er crazy nok, haha. Jeg har noen idéer på lur, som jeg tror vil falle i smak!

For et par timer siden var vi ute på vift, da Dennis måtte gå til innkjøp av en ny Playstation-kontroll. Og siden jeg gadd å bli med på Elkjøp, benyttet jeg anledningen til å få han til å ta noen outfit-bilder, hehe. I dag gikk jeg for et supercomfy men likevel funky lørdagsantrekk, som jeg syntes passet perfekt på en solfylt høstdag. Genseren er Dennis sin, og det har seg i grunn sånn her hjemme at jeg liker hans gensere mye bedre enn mine egne, haha. Han er ikke veldig happy med at jeg alltid ender opp i hans klær, så nå tror jeg jaggu at jeg går for herregensere på mine fremtidige shoppingrunder!

Kåpe fra Junkyard (sponset) HER // Jeggings fra TopShop // Dennis sin genser (he he) // Sneakers fra Vans (sponset) HER // Solbriller fra StyleConnection

 

Om ikke lenge stikker vi til hotellet, og klokken 21.00 blir det middag på en herlig restaurant her i Oslo. Jeg gleder meg til god mat, god vin, og gode samtaler med favoritten ♥

Håper dere alle får en vidunderlig lørdagskveld – måtte den bli like nydelig som dere ♥