DAGENS OUTFIT

Hello awesome readers!

Yess!! Jeg klarte å komme meg opp av sengen til slutt, så nå har Stine, Mia og jeg akkurat hatt en herlig date i solen på Aker brygge… I dag fikk jeg en virkelig følelse av sommer, og det kan vi like! Dette ble dagens outfit…

Shorts fra Zara, hoodie og denimvest fra Only, topp fra Bik Bok, accessories fra eBay/Nelly/Spania, og Converse på beina.

Flere av dere ønsker forresten å vite hva jeg tenker ang. dette med hva Dennis driver med på paradise-party. Jeg tar dette litt med en klype salt, for det er mye forskjellig som blir sagt, men vi er jo ikke sammen, så han får styre på som han vil… Gir riktig nok ikke noe pluss i boken min, for å si det sånn. Ok, nok Dennis-prat!

Snart blir det vors i party cribben, så nå må jeg bare finne noe å ta på meg… Hmmm… What to wear! Gleder meg til nok en kveld med jenter, mye latter og noe godt i glasset.

Nyt lørdagen så lenge, søtiser!