Annonse

DAGENS OUTFIT

Hei deilige lesere!

Først og fremst må jeg takke for nydelige tilbakemeldinger på forrige innlegg. Dere er herlig! Nå sitter ved spisebordet og ser på at diggeste Belinda lager mat til meg. Hjemmelaget chicken/curry/chili suppe. Hennes egen oppskrift som hun har valgt å kalle for CCC. Jeg er så spent, og ikke minst glad for at hun faktisk gidder å kokkelere på kjøkkenet mitt. Dette kan jeg bli vant til. Først Betty og så Belinda… Love it! Etterpå skal vi redigere videoblogg til dere, så snart kan dere se både svar på spørsmålsrunden og stemningsvideo fra Spania. Hurraaa!

Dette ble dagens outfit…

Kjole fra Object, denimvest fra Only, jakke fra Pull & Bear, drømmefanger brukt som smykke fra Spania, mine nye boots som jeg elsker fra MJUS/Footway (HER), veske fra Pieces, og armbånd fra Pieces/H&M.

Nå gleder jeg meg skikkelig til middag. Nam!

 

Klem i fleng ♥

Annonse