Annonse

DAGENS OUTFIT

Heisann hoppsann, fine lesere.

Selvom jeg har gått å mast om at jeg har gledet meg til høsten, kjenner jeg i dag at det var veldig stusselig å bytte ut bare ben med strømpebukse. Selvom solen skinner, er det blitt skikkelig kaldt, og høsten har virkelig meldt sin ankomst. I dag gikk jeg for en høstlige farger og valget falt på skjørt og armbånd fra Bik Bok, boots fra Footway (HER), veske fra Object, skjorte fra Acne, smykke fra H&M, og jakke fra Pull & Bear. Mange av dere har forresten lurt på om denne er kjøpt på nett, men det er den ikke, så jeg har derfor ingen erfaringer med kjøp fra denne nett shoppen. Dessverre… 

Jeg er tilbake på kontoret, og vi sitter nå og koser oss med lunch. Deilig å være i sving igjen. 

Ha en herlig dag, skjønninger, så skrives vi etterpå. Og forresten… Ikke glem å stemme på StyleConnection i Tina & Bettina- konkurransen HER. Da blir jeg glad ♥

 

Suss og klem

Annonse