Annonse

DAGENS OUTFIT

Hei igjen fine mennesker. 

Først vil jeg bare si at jeg setter så uendelig stor pris på dere. Dere skriver så mye fint til meg som virkelig smelter mitt hjerte. Takk!

 Høsten er kommet for fullt og bladene på trærene har allerede rukket å bli gule. Jeg blir like sjokkert over denne forandringen hvert eneste år, og plutselig en dag våkner man, ser ut av vinduet, og så er liksom bare høsten der. Merkelig det der… Siden det tross alt er høst er det derfor såpass kjølig at jeg har pakket frem litt varmere tøy og tilbehør, og i dag klarer jeg meg ikke uten dette store deilige tubeskjerfet. Er ellers veldig casual i stilen i dag og iført…

Jeans fra Only, genser fra Monki, nye hvite Converse fra Junkyard (HER), jakke fra Pull & Bear, armbånd fra eBay/Ettika/Aldo, og tubeskjerf fra Pieces.

 

Håper dere har en herlig dag!

 

Klem i fleng

 

Annonse