DAGENS OUTFIT

På en sååå fresh location, er et outfit-bilde et must uansett hva man har på seg. Så enkelt er det bare! Så i dag dro jeg Dennis med meg bort til denne spotten, hvor han måtte leke fotograf til jeg ble fornøyd. Eller… Det vil si, til han ikke gadd å høre på maset mitt lenger. «Nei, ikke sånn», «litt mer sånn», «ååå, skjønner du ingen ting eller?» Jeg er en forferdelig person å ta bilder av, for jeg blir aldri fornøyd, og det har en lei tendens til å gå utover fotografen. Unnskyld! Hehe. 

Anyways… Slik har dere vel sett meg før, men her er det altså street arten det handler om… Skjørt fra Bershka, hoodie og denimvest fra Only, Converse på beina, topp fra H&M, lue fra Junkyard og tubeskjerf fra Lindex.

Vi er ferdig med middagen, og skal snart åpne en flaske vin eller to, for så å gå ut og danse. Dette blir gøy! 

Love Love