Annonse

DAGENS OUTFIT

Jeans og genser fra Only // jakke fra H&M // skjorte fra Monki // ring fra Nelly (her) // veske fra Bianco // lue fra Appertiff (her) // smykker fra Nelly/Aldo // armbånd fra Glitter/Pieces/Nellly // tubeskjerf fra Lindex // wedges fra Nelly (her

Kristin!!! Det er onsdag for faen! Jeg er fullstendig ute og kjører denne uken, som en av dere skrev så fint. Hahahah! Det er søren meg ikke mulig, og nå har jeg innsett at det verken er mandag eller tirsdag, men ONSDAG! Dere er så fine som gi beskjed. Makan for et virrvarr! 

Alright, surrehuet er nå på middagsbesøk ute hos mamma og Jon, etter pressevisning og et hyggelig møte med Dagbladet. De skulle lage en reportsaje, og lite ante jeg om at de ønsket å lage denne reportasjen hjemme hos meg. Så etter visningen ringte telefonen hvor de foreslo å komme hjem til meg, og jeg bare, føøøkk det ser jo helt forjævlig ut der hjemme, så jeg kastet meg rundt, fikk ryddet på kjøkkenet, trøkket alt rotet inn i skapet på soverommet, tent noen lys, og vips så stod journalisten og fotografen utenfor. Hyggelig det da, selvom jeg var rimelig stresset og svett i luggen da de kom inn… Hehe.. Meeeen, nå er det ihvertfall ryddig og fint da! Sånn på en måte… Blir nok opprydding på skjulte steder på meg i kveld ihvertfall. 

Kose dere så lenge verdens beste lesere, så skrives vi etter middag. 

Løøøøv

Annonse