DAGENS OUTFIT

Skjørt fra H&M // t-shirt fra Junkyard (her) // strikket hoodie fra Superdry // denimvest fra Only // lue fra Appertiff (her) // smykker og armbånd fra Glitter/Nelly/Pieces // tubeskjerf fra Lindex // Sko fra Converse

Først og fremst… Herlighet så fine dere er, og FOR en innsats flere har dere har gjort mht. Snikk Snakk i går. Makan så kreative dere er da, jeg er mektig imponert! Sjekk ut Facebooksiden vår HER for å se mer av det jeg snakker om. 

I dag har Dennis og jeg kost oss med nok en sen frokost og litt vandring rundt i byen. Om ikke lenge setter jeg kursen tilbake til Oslo, og på torsdag går turen til Paris med fineste Betty. Herreguuud som jeg gleder meg, og det føles som om det var i går vi talte hele femti dager til avreise. Nå er ihvertfall avreisedagen like rundt hjørnet, så hvis dere har noen gode Paris-tips, setter jeg stor pris på om dere vil dele disse med oss. 

Masse kjærlighet fra meg ♥