Annonse

DAGENS OUTFIT

Jeans fra Superdry // genser og smykke fra Second Female // ullkåpe fra Very by Vero Moda // armbånd fra Miinto/Pieces/Nelly // skjerf fra Topping.no (her) // boots fra Footway (her)

Solen skinner i Oslo i dag, og på tross av solglimt er det pokker så kaldt, og disse 16 minusgradene er jeg rett og slett ikke skapt for. Èn ting når kulden er på fjellet, men her nede i lavlandet kan gradene godt være litt høyere, og DER bør jeg slutte å snakke om vær og kulde. Herregud for et dølt tema, og faktisk det norsk befolkning snakker mest om. Været!

Jeg er jo en av mange som både titt og ofte havner i denne «vær-fellen» hvis jeg kan si det sånn, og når jeg de siste dagene har vært ute med Fokus og møtt på en annen hundemamma, har min andre setning etter, «hei hunden», vært «nei, huff så kaldt det er i dag da gitt. I dag er det visst MINUS 16 grader». Altså hva pokker? Setningen min blir jo naturligvis besvart med noe sånt som, «MINUS 17, faktisk», mens jeg bare, «Ææææ MINUS 17??Ikke minus 16 altså, men 17? ÈN- SYV LIKSOM??» og så krysser jeg alt jeg har for at Fokus vil inn igjen, slik at jeg slipper både kulde og slike kleine øyeblikk. Vedder en hundrings på at noen av dere kjenner dere igjen. Hehe

Nyt tirsdagen så lenge, fininger ♥

//Bilder er tatt med mitt elskede Canon. Les mer HER

Annonse