DAGENS OUTFIT

Hei igjen skjønninger.

Da har Dennis igjen fått den store gleden av å leke fotograf, og denne gangen var jeg hakket hyggeligere enn sist. Hehe. Jeg må jo innse at det sjelden er fotografen det er noe i veien med, men manglende evne til å slappe av foran kamera. Jeg haaater å bli tatt bilde av, og får alltid et sånt anstrengt ansikt på de fleste bilder. Men men… Det var uansett på tide med et outfit – innlegg, og i dag følte jeg for å slenge på meg army-vesten som jeg er så glad i, og mikse det hele med knall rosa. Gøy!

Vintage skinnjakke og armyvest fra Kiliwatch // t-shirt fra TopShop // hoodie vest fra H&M // lue fra Junkyard // boots fra Superdry // tubeskjerf fra Lindex // armbånd fra Miinto/Nelly/Pieces 

Det rosa skinnarmbåndet har en bloggleser sendt til meg… Herlighet så snilt gjort, og jeg blir så glad når dere er så god og omtenksom.

Nå skal jeg straks hente Stine, før vi suser ut til en annen venninne av oss som har fått en liten jente. Skal bli skikkelig koselig å hilse på, og i mellomtiden skal Dennis møte Andreas, før Dennis og jeg skal ha en liten mini-julaften i kveld. Pinnekjøttet står i vann, og jeg er klar til å lage nok en julemiddag. Denne gangen kun til to, så det skal bli hakket enklere å holde styr på kaserollene. Hehe. 

Nyt dagen så lenge, så skrives vi litt senere ♥