Annonse

DAGENS OUTFIT OG DÅRLIG HUMOR

//Lokal tid: 21:02

Åh, jeg liker dere så innmari godt, og blir så glad av å lese kommentarene deres på forrige innlegg. Vi kjemper en viktig kamp sammen, og det er så godt å se deres engasjement. Fortsett å nominer den dere mener fortjener en gullvagina – kanskje du vil nominere deg selv? Jeg ser også at flere nevner både Makeup-Malin og Ulrikke, og jeg er så enig i at disse damene er gull verdt i dagens samfunn. Vi trenger flere som dem!

I dag klarte jeg å lure Dennis med meg ut på outfit shoot igjen – det er så mye mer motivasjon til å freshe seg litt i sånne deilige omgivelser som her i Los Angeles, og så synes jeg det også var på tide å lufte de nye supersøte og morsomme sandalene mine. Hei hei, pomponger, haha! Heter det pomponger, forresten? Tampong, pompong, liksom, hahaha… Og hallaisen dårlige humor – herregud!

Topp: Zara // Sandaler: Asos // Denimskjørt: H&M // Armbånd: Urban Outfitters // Smykke: Urban Outfitters // Belte: Vintage // Solbriller: Urban Outfitters

Vi har nå kommet oss tilbake til hotellet etter en middag på Pink Taco rett borti streeten… Den digge burritoen forsvant på et øyeblikk, og det gjorde daiquirien også, som inneholdt litt for mye tequila. Den første slurken var grusom, men den ble bare bedre og bedre for hver slurk, haha. Siden det ble lite søvn natt til i dag, tar vi nå en tidlig kveld – vi ligger allerede under dynen, og jeg kjenner at jeg kommer til å sovne med det samme jeg lukker ned macen.

I morgen står Universal Studio for tur etter noen timer ved bassenget – nå skal det jobbes litt ekstra med brunfargen før hjemreise på onsdag, og Bergen i helgen. Å hei hvor det går, sier jeg bare… I tillegg må jeg gjøre ferdig boken min som forhåpentligvis blir helt awesome, så joda – jeg har en del ting å ta tak i med det samme jeg kommer hjem. Det skal faktisk bli skikkelig alright ♥

Nyt dagen, skjønninger. Jeg er veldig, veldig glad i dere!

Annonse