Annonse

DAGENS OUTFIT + KONKURRANSE

Skjørt fra Bik Bok // vintage skinnjakke og armyvest fra Kiliwatch // genser fra Just Female hos Miinto (HER) // veske fra Frontrow Living (HER) // nye råkule heels fra Jeffrey Campbell/ MIinto (HER) // lue fra Kashmina (HER) // tubeskjerf fra Lindex // armbånd fra Miinto (HER) // smykker fra Second Female

Happy Saturday, sweethearts!

Dette har vært en deilig dag. I tillegg til å ha møtt min kjære Belinda og sagt hei til de fine søstrene hennes, har jeg også hatt litt etterlengtet kvalitetstid med Camilla og Christina. Perfekt lørdag! Jeg har nå kommet meg hjem igjen, og straks skal jeg rydde siste rest for så å gjøre meg klar til kvelden. Da blir det girrrrls night out, og GJETT om jeg gleder meg. Altfor lenge siden hele venninnegjengen her i Oslo har vært ute sammen… Gøy! 

En liten lørdagskonkurranse må vi jo ha, og i dag kan dere vinne denne fantastiske genseren jeg har på meg på bildet fra Just Female/ Miinto. Alt dere trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar med e-postadresse og størrelsen dere kunne tenke dere som enten er S/M eller M/L. Jeg har M/L i min da jeg eeeelsker klær som er litt ekstra store i størrelsen. Det kom vel ikke akkurat som en overraskelse… Hehe.

Lykke til folkens, så får dere ha en strålende lørdag så lenge. Vinneren kåres til uken!

LOVE LOVE 

Annonse