Annonse

DAGENS PICK UP

Hei igjen, vakringer ♥

Siden jeg var i møte med deilige Belinda i sentrum tidligere i dag, fikk jeg tatt en liten tur bort på Urban i Karl Johan, og der fant jeg selvfølgelig SKOENE (med Caps Lock). Hvor sinnsykt rå var ikke disse her, hæ? Vi snakker selvfølgelig et par knall gule Adidas Originals ZX700, som ble indrodusert for første gang på 80-tallet, og jeg er bare SÅ happy for at modellen nå er oppdatert og tilgjengelig for alle oss som bryr oss om komfort i tillegg til spreke farger. 

Altså, hvis ikke denne skoen bare skriker Kristin, så vet pokker ikke jeg. Hehe. 

For de som er interessert, finnes disse sneakersene på utvalgte Urban-butikker, men også i webshoppen HER. YEY!

Nå suser jeg utover til mamma, Jon og Fokus, for å skravle og drikke kaffe. Men aller først skal jeg bytte ut disse hvite lissene med noen neongule som fulgte med, og DET blir ihvertfall fresht. Nei, hjelpes… Lenge siden jeg har vært såpass fornøyd med noen sko, som dere sikkert merker. Hehe. 

Nyt kvelden, så skrives vi senere. Og dere? Sjekk ut profilen min på instagram senere, for å få en smakebit av den nye tatoveringen. Juubiiii

SMASK, KLASK & DASK 

Annonse