Annonse

DAGENS ROS!

Okei, la oss sette av de neste 10 minuttene til å rose Rema 1000 i Lakkegata her på nedre Grünerløkka, noe så til de grader opp i skyene!

I går kveld gikk jeg på butikken. Litt sånn trøtt og guffen etter altfor mange timer totalt sett i bil og kø. Regnet bøttet ned, jeg hadde hull i skoen, jeg var skikkelig tissetrengt, men tenkte likevel at jeg ikke gadd å gå hjemom for å dra ut igjen på butikken. Både kjøleskap og frys var skraptom, så i går var det altså duket for en real handlerunde.

Når jeg går på butikken er jeg som regel i et helt nøytralt humør, men det skal ikke så mye til for at jeg blir litt irritert. Kø, varer som mangler, varer man ikke finner, sur betjening og dårlig utvalg, er faktorer som gjør at en tur på butikken fort kan påvirke humøret i negativ retning, men i går hadde jeg altså den beste handleopplevelsen ever. Og så må jeg bare legge til at denne butikken har mange av de veganske matvarene som jeg er helt nødt til å ha i kjøleskapet. Havrematfløte, platemargarin og veganske burgere er bare noe av det som finnes her, til min store glede. I tillegg til et sabla godt utvalg av grønt.

service

Veldig mange som jobber i butikk er hyggelige, men litt sånn påtatt. Det er få av dem som er genuint glad, hyggelig og smilende, men det er altså hun supersjarmerende frøkna som jobber på Rema 1000 i Lakkegata. Hun som hadde kveldsvakten i går, 8. august. (Kjære Rema 1000, jeg håper denne snuppa får en satans deilig bonus eller ei litta wekendtur sponset av dere!)

Jeg har sett henne flere ganger, og hun smiler alltid til absolutt alle. I går ble jeg møtt med et stort glis og et vennlig hallo, og det synes jeg er fantastisk såpass sent på kvelden. Den velkomsten gjorde meg så glad, og enda bedre ble det da hun i kassen var så positiv og skjønn med alle oss som stod i kø, at jeg nesten ble rørt. Jeg tror alle vi tre som stod der ble litt satt ut av at hun var så inn i hampen hyggelig, og jeg tror hun påvirket humøret til hele gjengen. Hun hjalp oss å få åpnet disse posene som noen ganger er vanskelig å få fra hverandre, samtidig som hun lærte bort trikset ved å vise oss i fellesskap – man kunne så enkelt se at hun gjorde sitt aller beste for å gjøre kundene glade og fornøyde. Hun smilte fra øre til øre mens hun førte en hyggelig samtale, og jeg gikk derfra med et stort glis om munnen, og et knakandes godt humør.

Tusen takk til deg, Rema 1000-ansatt. You made my day!

Annonse