Annonse

DAGENS UTFORDRING

Det handler om de små tingene som betyr så mye – #smallactsoflove, rett og slett ♥ Vi har kommet oss til dag 4 i denne lille challengen, som i dag går ut på å gi et kompliment til noen du bryr deg om. Å få en uventet melding med noen hyggelige ord betyr så innmari mye, så nå synes jeg at vi alle skal ta frem telefonen, og skrive noe fint til en eller flere som betyr noe for oss… Hvem vil du sende melding til?

Jeg kan absolutt bli bedre til å gi komplimenter… Jeg regner liksom med at venner, familie eller kjæreste vet hvor mye de betyr for meg, men man kan jo ikke si f.eks. «glad i deg» for mange ganger, eller hva? Jeg skal også bli flinkere til å go komplimenter til den fine mannen min – han får nemlig høre altfor sjelden at jeg setter enormt stor pris på han, og at jeg elsker mer enn ord kan beskrive!

Vi kan også bli flinkere til å gi komplimenter til ukjente mennesker man ser på gaten, eller som f.eks. står bak kassedisken i en butikk. Ser du en jente som ser skikkelig fresh ut? Gå bort å si det til henne. Kanskje du opplever ekstra god service på nærbutikken? Fortell personen bak kassen at du setter pris på nettopp denne gode servicen! Det koster ikke en kalori å glede en annen ♥

Nå skal jeg male den 2. strøket på barnerommet, og det blir sååå fiiint! I dag ble også den ene veggen tapetsert med MARVEL-tapet, og resultatet ble like bra – om ikke bedre – enn forventet. Dette blir byens kuleste barnerom, hihi!

Har dere en fin dag, skjønne venner?

Annonse