Annonse

DAIKAI WELLNESS RETREAT

Er det ett spa her i Oslo som jeg ønsker å anbefale alle å ta turen innom, så er det Daikai! En unik fusion av japanske, kinesiske og nordiske elementer, og her får du en avslappende «Wellness Retreat» sentralt ved Solli plass. Sjekk gjerne ut facebooksiden HER.

I dag fikk jeg en deilig ansiksmassasje, og innkludert i denne var også hodebunn- og nakkemassasje. Etter massasjen fikk vi slappe av i et nydelig rom med frisk frukt og en stor kopp te… Helt herlig og avslappende, og jeg kjenner at jeg fortsatt er helt døsig og rolig i kroppen… Herlig følelse, som jeg unner alle i en hektisk hverdag. Synes det er viktig å noen ganger ta seg både tid og råd til å skjemme seg selv bort litt…

Fikk jo ikke pakket i går, så det er det som står på planen nå, i tillegg til å brenne noen gøye cd’er til bilturen i morgen. Uaktuelt å sitte nærmere åtte timer i bil, uten noen festlige sanger å synge til… Hehe.

Kose dere så lenge, sweethearts!

Annonse