Annonse

DALT VILLA

God morgen, vakre lesere ♥

La meg presentere mine soleklare favorittbilder fra turen vår så langt.. Dalt Villa er så vakkert at det rett og slett er umulig å beskrive denne plassen med ord. Scroll dere heller nedover på siden og drøm dere bort til en av mine soleklare favorittplasser. Vakrere og mer sjarmerende bygninger har jeg aldri sett. Tenk om Oslo kunne se ut som det her da? Da hadde jeg sånn dønn seriøst ALDRI dratt derfra. Hehe!

Enjoy!

// Her er jeg forresten iført min fantastiske kolleksjon. Cool Kids Tank Top (her) og Destroyed Shorts (her) Mer behagelige plagg finnes ikke! 

I stekende sol kom vi oss altså opp til toppen etter en liten pause med utsikt på veien oppover. NEIDA, det er ikke spesielt langt eller sånn altfor bratt, men ingen av oss har kondis her nede, og jeg har vel strengt tatt ikke noe særlig kondis hjemme heller. Hah! Utsikten var breathtaking, de små unike butikkene og caféene fikk oss til å trekke på smilebåndet, og her kunne jeg tenke meg å bo. I et lite murhus med en liten takterrasse, og selvfølgelig et lite tørkestativ til klesvasken rett utenfor døren. Så forbanna koselig!

Nå står vidunderlige Formentera for tur. Dette er en liten øy like utenfor Ibiza som omtales som middelhavets Bahamas. Det kan ikke bli annet enn himmelsk!

Måtte dere få en strålende dag, skjønninger ♥

Glad i dere!

Annonse