Annonse

DAMN, THAT PANT!

//Reklame for egen nettbutikk

God fredagskveld i fredagsstuggu ♥

Nå er det virkelig helg for fullt, og jeg ønsker kvelden velkommen iført denne denne råkule sweat panten fra StyleConnection. I Mitt Dansecrew i kveld ser vi selveste Sophie Elise tøffe seg i denne panten på trening, og jeg bare «OMG!! Buksen min er på TV«, haha.. Jeg blir jo så stolt! Det er lov, sant? 

Det var jo også mange av dere som lurte på hvor genseren jeg hadde på meg i DETTE innlegget var fra, og jeg kan også med stor glede meddele at denne er fra StyleConnection den også. Wuuuhuuuu! Dere finner sweaten HER

Dagen har vært så bra.. Hektisk men bra, og nå når jeg er inne på mitt eget klesmerke, så kom det jaggu to nye superdigge gensere på lager i dag. Disse skal dere få se mer av senere, og jeg blir bare så inn i granskauen glad over nyhetene som sakte men sikkert sniker seg inn i butikken. Mer stasj er på vei, flash tattoos kommer også, solbriller kommer om ikke lenge, og snart er det full vår i nettshoppen. YEY!

Jeg må også bare minne dere på at superdupersalget varer ut søndag, så da gjelder det å utnytte de siste to dagene til å røske med dere noen superdigge styles til noen superdigge priser, hurra!

Etterhvert skal jeg møte jentene, og i kveld skal vi bare skravle, le og kose oss gløgg over noen øl. Jeg gleder meg!

Nyt kvelden, verdens beste lesere. Håper den blir vidunderlig ♥

Annonse