Annonse

DAMN!

//Annonse

Yo Supergirls ♥

Vi er godt i gang med denne lørdagen, som for min del startet litt i tidligste laget. Jeg var nemlig innom TV2, for å joine avisrunden på Nyhetskanalen. Fiffig opplegg! Var det noen som fikk med seg sendingen? Om ønskelig kan dere se den her.

IMG_4435

For litt siden nevnte jeg for dere at jeg har blitt stolt Sunsilk-ambassadør. Jeg kunne også fortelle litt om den superdeilige konkurransen som pågår i disse dager, hvor to av dere kan vinne hvert sitt gavekort fra Nelly til en verdi av hele 10.000 kroner. Damn! Det er mye penger å shoppe for, det – hurra!

Denne gangen har jeg klart å lure meg inn i Det Nye, og det er enda ikke for sent å delta i denne deilige konkurransen. Har du en supergirl i livet ditt? Liker du å shoppe? Da er dette konkurransen for nettopp deg!

IMG_4424

IMG_4421

Nå kan du altså vinne hele TO gavekort på TI TUSEN kroner. Ett til deg, og ett til din supergirl – for å delta i konkurransen gjør du følgende:

Ta et bilde med en venninne, og del bildet på Instagram med hashtaggen #SUPERGIRL og #SUNSILKMINERALS

That’s it

Det er altså superenkelt å bli med i trekningen! Hver måned kommer de beste bildene på trykk i Det Nye og i Shape Up, og Sunsilk’s favoritt premieres med en fresh klokke fra Mango. Årets beste bilde stikker altså av med gavekortene, så dette her skal bli veldig, veldig spennende!

Nå skal mannen og jeg omsider gå løs på roterommet her i cribben. Det skal bli så deilig med orden! Hva står på planen deres i dag, lovelies? Er det noen som er på fjellet og koser seg?

Klem i fleng

Annonse